Bayerische Bierfest 

U wilt een avond organiseren, die afwijkt van het gangbare entertainment en vraagt zich af wat het publiek, uw gasten, zou boeien.

Het zal u niet zijn ontgaan, dat het fenomeen “Duitse Bieravond”  een enorme vlucht heeft genomen. Deze avonden ondervinden een massale belangstelling van een zeer breed publiek, van jong tot oud. Gezelligheid is troef !

Pullen bier, Sauerkraut und Bratwurst en schöne Mädchen doen een avond eigenlijk bij voorbaat al slagen, maar… een belangrijke voorwaarde is wel, dat het entertainment heel goed is afgestemd op het thema.

Wij bieden u daarvoor de kant-en-klare oplossing in de vorm van het Bayerische Bierfest.

Een zorgvuldig samengesteld programma, gevormd door optredens van het 6-koppige gezelschap Die Münchener Schmachtfetzen, omring door het ballet van Helga Trunkenbold, bestaande uit 3 hübsche Dirnchen.

De Münchener Schmachtfetzen oftewel de familie Ingolstadt (Gertrude, Siegfried, Klaus, Günther, Bernd en Stefan), verzorgen een live-optreden van 2 lange sets, bestaande uit louter Duitse Schlagers en feestelijke meezingers.
Du, Ein Festival der Liebe, Marmor, Stein und Eisen bricht, Ein Stern, Ein Bisschen Frieden, kortom: van de eerste tot de laatste noot één groot feest der herkenning.

Het voor-, pauze- en naprogramma wordt verzorgd door de Bayerische drive-in show van dj’s Albert Altendorff & Holger Holtzkirchen.
De gehele presentatie is in het Duits, hetgeen natuurlijk een apart cachet aan de avond geeft.

Aan alle details wordt gedacht, zo is ook de podiumaankleding geheel in Beierse (Alpen)sfeer. Decordoeken, decorstukken, skihut als drive-in behuizing,  overal is aan gedacht.

Natuurlijk wordt de feestvreugde alleen nog maar verhoogd, als ook de gasten in gepaste kledij verschijnen en de organisatie en medewerkers zich eveneens conformeren aan de dresscode !
Niets staat dan een geslaagde avond nog in de weg !

 
Deze bio downloaden in Word-format: click
HIER
let op: dit is een volledig Nederlandse productie, dus adverteer niet met "uit Duitsland/München/Bayern", etc. !
dè ideale invulling van het programma voor uw (bier)feest, festival, dorpsevenement, etc.

 

Boekingen en informatie:

  0226-412 912      info@standby.fm     www.standby.fm
Of via uw vaste boeker !